Cégnév:
Keresőszó:
Megye:
Település:

                    Ügyfélkapu
Név:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Gyorskeresés


Kiemelt Partnereink!

 

Partnereink széleskörű bemutatása.

Önnek is lehetősége nyílik arra, hogy hatékonyabbá tegye hirdetését.

Átfogóbb reklám lehetőséget biztosítunk fotókkal, videókkal, bannerekkel, pozicionálással, bemutatkozó szöveggel, ügyfélkiajánlási programban való részvétellel, hírek, akció folyamatos feltüntetésével.

CARGOPROMO - Európa fókuszában

 
A LASZTRA-CARGO Kft. és testvércégei, alapvetően közúti árufuvarozással foglalkozó vállalatok. 2009. január 1-től a cégcsoport CARGOPROMO (CP) márkanéven a járműreklámozás területén is bemutatkozik első ütemben 120 db nyerges vontatóval, valamint a hozzá tartozó pótkocsikkal, de a Megrendelőink számára Partnercégeinkkel együttműködve akár ezres nagyságrendű járműparkot is rendelkezésre tudunk állítani.

A teherszállító járműveink főbb útvonalai: Magyarország, Németország, Ausztria, Benelux államok, Anglia, Franciaország, Olaszország, Svédország. Jellemzően a nagy forgalmi adatokkal rendelkező európai autópályákon, autóutakon közlekedünk. Járművenként ez akár 17000 km is lehet havonta (átlagosan 12500 km). Egy-egy reklámhordozó eszközünk évente 1-3 milliószor kerül a Vásárló látóterébe és ott átlagosan 11 másodpercnyi időt tölt. Ez a döbbenetesen magas adat, valamint a statisztikákat prezentáló oldalunk igazolja, hogy megnyugtató eredmények prognosztizálhatók a CARGOPROMO járműreklámjaival.

Ráadásul e szakterületen egyedi ajánlattal is előrukkolunk, miszerint a Megrendelőink nem pusztán egy "átlinkelési" lehetőséget kapnak honlapunkon, hanem Partneroldalunkon, illetve hírlevelünkben (TRANSZparens) leközölhetik aktuális ajánlatukat három nyelven.

A járműveken elhelyezésre kerülő hirdetési anyagok technikai és kreatív tervezésére, valamint nyomdai kivitelezésére olyan cégeket választottunk, akikkel együttműködésünk évekre tekint vissza. Biztosak vagyunk abban, hogy mind a minőség, mind pedig a határidők vonatkozásában lépést tudnak tartani Megrendelőink elvárásaival.

Törekvésünk egyértelműen az, hogy a nyugat-európai régióban érdelelt, vagy ott piacot nyerni kívánó cégek számára egy megdöbbentően kedvező ár/érték arányú marketing szolgáltatást nyújtsuk rugalmasan, ötletesen, vevőbarát árszínvonalon, ezzel alakítva ki a hosszú távra tervező, korrekt együttműködést.

Mindent készek vagyunk alávetni annak, hogy Partnereink számára is egyértelmű legyen:

CARGOPROMO - a megalapozott döntésLASZTRA-CARGO Kft.
CARGOPROMO
3300 Eger,
Hevesi S. út. 73.
E-mail: info@cargopromo.com
Web: http://www.cargopromo.com/